Onze sponsor feliciteert WVF met het 75-jarig jubileum
Nog
-2924
dagen
tot 75 jaar WVF
 
 

Hollandse dagen bij WVF op 106.9 FM

30 augustus 2011


Niets missen van de Hollandse dagen die voetbalvereniging WVF houdt op 2 en 3 september? Kom dan langs op sportpark De Weide Steen in Westenholte. Mocht dat niet lukken, zet dan de radio aan op frequentie 106.9 FM.

Deze frequentie is onlangs bekend geworden. Op beide dagen staat er een grote tent op het trapveld op sportpark De Weide Steen in Westenholte. Vanuit die tent verzorgt piratenzender Rond & Gezond via 106.9 FM twee dagen een uitzending, onder meer aan de hand van de gebeurtenissen in de tent.

2 september
Op 2 september vinden in diezelfde tent vanaf 20.00 uur optredens plaats van de bekende Zwolse zanger Harm Wolters, Dominique Vos en Henri van Velzen (de Zwolse Hazes). Deze optredens worden begeleid door DJ Hanno van Boven.

3 september
Op zaterdag 3 september, de dag van de eerste competitiewedstrijd van het eerste elftal van WVF, begint het weer vanaf 20.00 uur. Het zijn dan de Piratentoppers die er een flink feest van maken. Eerst treden Martin Dams, Harm Wolters en Patrick afzonderlijk op, waarna ze samen de afsluiting verzorgen. Ook deze avond wordt begeleid door DJ Hanno van Boven. Hij begint dan al meteen na de wedstrijden die er worden gespeeld. Entree is op beide dagen gratis, munten zijn in de tent te kopen.

Clublied
In het kielzog van het piratenfeest is WVF op zoek gegaan naar een nieuw clublied dat helemaal 2011 is. Een WVF-jury onder leiding van Dominique Vos heeft de inzendingen beoordeeld. Welke heeft gewonnen, is te horen op zaterdagavond 2 september.