Onze sponsor feliciteert WVF met het 75-jarig jubileum
Nog
-2923
dagen
tot 75 jaar WVF
 
 

30 december: jubileum jeugdbingo en disco

28 november 2011


Speciaal voor de D- en E-pupillen organiseert de activiteitencommissie van WVF op vrijdag 30 december een jeugdbingo met aansluitend een disco in de kantine van WVF.

Leiders kunnen hun team en zichzelf opgeven via wvfac@wvf.nl Zij kunnen dat tot en met 10 december doen. Zij hebben hierover een brief in hun postvakje gehad. De activiteiten vinden plaats vanaf 18.15 uur en duren tot ongeveer 22.00 uur. De ervaring leert dat het handig is hulp te hebben in de zaal. Geef daarom dan ook de naam van minimaal één leider of ouder (die ook verantwoordelijk is voor zijn of haar team) door.

Winnen met een spandoek!
De leiders en de spelers kunnen ook wat winnen. Het team dat het mooiste spandoek passend bij de thema’s ‘75 jaar WVF’ en ‘goud’ maakt, wint kaartjes voor een wedstrijd van FC Zwolle. Bedoeling is dat jullie het spandoek showen in de pauze tussen de bingo en de disco. Een deskundige jury bepaalt de winnaar.

Een fotoverslag van zowel de bingo als de disco is naderhand op deze website te zien.
Mocht je zelf foto’s maken tijdens de bingo of de disco, vergeet deze dan niet te sturen naar foto@wvf.nl. Wij plaatsen deze dan op de website.