Onze sponsor feliciteert WVF met het 75-jarig jubileum
Nog
-2924
dagen
tot 75 jaar WVF
 
 

Gouden spelletjesmorgen 7 januari voor F-jes

28 november 2011


De activiteitencommissie van WVF houdt op zaterdagmorgen 7 januari van 10.00 uur tot 11.30 uur op sportpark De Weide Steen voor F-jes de WVF-jubileum spelletjesmorgen.

Leiders kunnen hun team en zichzelf opgeven via wvfac@wvf.nl Zij kunnen dat tot en met 10 december doen. Zij hebben hierover een brief in hun postvakje bij WVF gehad. Deze activiteit is voor de F-jes. Meetrainende kinderen die in januari een nieuw F-team starten, mogen natuurlijk ook meedoen. Op deze zaterdag hoeven de F-jes niet in de zaal te voetballen. De ervaring leert dat het handig is hulp te hebben in de zaal. De vraag aan leiders is dan ook om ook minimaal één leider of ouder (die ook verantwoordelijk is voor zijn of haar team) door te geven.

Verkleed een prijsje winnen
Voor de drie F-jes die het mooiste verkleed gaan, is er een prijsje. Het thema voor de verkleedpartij is goud (omdat WVF nu 75 jaar bestaat). Een jury bepaalt tijdens de spelletjes wie er zich de winnaars mogen noemen. Er komen tijdens de morgen tal van spelletjes voorbij: van blikgooien, een hockeyparcours en doelschieten tot aan eierenrekgooien, ringwerpen, sjoelen en vier op een rij….

Een fotoverslag van de spelletjesmorgen is naderhand op deze website te zien.
Mocht je zelf foto’s maken, vergeet deze dan niet te sturen naar foto@wvf.nl. Wij plaatsen deze dan op de website.