Onze sponsor feliciteert WVF met het 75-jarig jubileum
Nog
-2924
dagen
tot 75 jaar WVF
 
 

Nieuwjaarsreceptie: ambassadeursprijs en nieuw clublied

4 december 2011


Voetbalvereniging WVF houdt op 7 januari vanaf 15.30 uur in de kantine op sportpark De Weide Steen haar nieuwjaarsreceptie. Tijdens de receptie wordt de winnaar van de ambassadeursprijs bekendgemaakt en presenteert professioneel zanger Dominique Vos samen met gelegenheidsviertal Westenholte The Voices het nieuwe clublied van WVF.

De activiteitencommissie vroeg alle leden om hun nominaties voor 1 december door te geven. Een speciale commissie kijkt naar de nominaties en de winnaar daarvan wordt tijdens de receptie bekend. De ambassadeursprijs van WVF viel in het verleden bijvoorbeeld ten deel aan Wichert aan het Rot (2005), Ben van Haaster (2006), John Beijen (2007), Femmie van der Zwaan (2008), Henk van der Weerd (2009) en Cok Riksman (2010). Alle ambassadeurs uit het verleden vind je hier. Voorzitter Anton Westenberg blikt tijdens de receptie kort terug. Als bezoeker heb je de gelegenheid om jouw WVF-moment op een groot doek op te schrijven. Presentatie van de receptie is in handen van rasentertainer René de Brouwer.

Luidkeels meezingen
Daarna overhandigt Westenberg een exemplaar van het speciaal bij de studio’s van Hans Aalbers (bekend bijvoorbeeld als producent van Andre Hazes en Gerard Joling) opgenomen nieuwe clublied van WVF aan Dominique Vos en het gelegenheidsviertal Westenholte The Voices. Zij brengen aansluitend het nieuwe clublied ‘Ik heb mijn hart aan WVF verloren…’ ten gehore. Het nieuwe clublied is bedacht door Jeroen van Ettekoven die natuurlijk dan ook één van The Voices is. Wie straks luidkeels mee wil zingen, kan nu al hier het clublied in demoversie horen en de tekst doornemen. Tijdens de receptie liggen er kopieën met de tekst van het clublied op de tafels in de kantine. De MP3 van het opgenomen nummer komt zo snel mogelijk beschikbaar via www.wvf.nl en www.wvf75jaar.nl. Dominique (zie hier zijn website) zingt na het clublied nog meerdere nummers waarna we afsluiten met opnieuw het clublied. We heten je van harte welkom op 7 januari vanaf 15.30 uur.