Onze sponsor feliciteert WVF met het 75-jarig jubileum
Nog
-2924
dagen
tot 75 jaar WVF
 
 

Kaartverkoop eindfeest 2 juni: wees er snel bij!

12 april 2012


De kaartverkoop van het jubileum eindfeest op 2 juni is sinds 1 april opengesteld. Sindsdien kunnen niet alleen WVF-leden de kaarten kopen. “De kaartverkoop gaat snel. We hebben al meer dan 400 kaarten verkocht. Wees er dus snel bij, want op is op”, zegt Gerben Pannen, voorzitter van de jubileumcommissie.

Kaarten a 5 euro zijn beschikbaar bij C1000 Wim Schokker (Petuniaplein 23) en in de kantine van WVF op sportpark De Weide Steen (aan de Stinsweg). De knaller van de avond van 2 juni zijn The Great Piano’s. Twee pianisten ( entertainers ) met zang, en drum en saxofonist. Razendsnelle vingers. Opzwepende ritmes. Pure entertainment die toewerkt naar een schitterende climax. Muziek en show zoals je het het liefst hoort en ziet. The Great Pianoshow is gebaseerd op het Dueling Pianos-concept. Dat is al jaren een enorme hit in Amerika. Fantastische muzikanten on stage die jou rechtstreeks betrekken. Daarnaast treedt ook DJ Henri Geerlings op. Henri draait als basis swingmuziek en dance classics uit de jaren '70, '80 en 90's maar ook met de hedendaagse muziektrends is hij prima op de hoogte. Hij draait ook graag deze floorfillers!

Vergeet niet loten te halen!

Ben je toch al in de kantine of bij de C1000? Vergeet dan niet loten te halen voor de Super Jubileum Loterij waarvan de trekking ook op 2 juni (vanaf 15.00 uur) plaatsvindt. De hoofdprijs is een vakantie in Bodrum in het Aegean Dream Resort in Turkije, aangeboden door Buitengewoon Reizen, het reisbureau van Landstede. De prijs van een lot is 5 euro. Verder kunnen deelnemers onder meer een minuut gratis winkelen bij C1000 Wim Schokker, een VIP-arrangement bij FC Zwolle en een 32 inch LCD-TV aangeboden door De Zaak Electronics winnen. Ook zijn shirts van inclusief handtekeningen van topclubs van de eredivisie te vinden. Meer informatie over de loterij is te vinden op www.wvf75jaar.nl/jubileumloterij