Onze sponsor feliciteert WVF met het 75-jarig jubileum
Nog
-2924
dagen
tot 75 jaar WVF
 
 

WVF houdt tweede jubileumbingo op 27 april

14 april 2012


Voetbalvereniging WVF houdt op 27 april vanaf 19.45 uur een tweede jubileumbingo in de kantine van de club. Dat naar aanleiding van vele verzoeken die de activiteitencommissie kreeg om er nog een te organiseren.

Op 27 april zijn er tal van prijzen te winnen en deelnemers kunnen zelfs aan een gratis ronde meedoen. Ze krijgen daarvoor een gratis kaart uitgereikt bij binnenkomst. De verkoop van bingoboekjes (met daarin vijf kaarten) begint vanaf 19.45 uur. De bingo zelf start op 20.30 uur. De boekjes kosten 3 euro per stuk. Bij binnenkomst krijgen de spelers één gratis bingokaart uitgereikt. Deze is voor een special ingelaste gratis ronde van de jubileumbingo. Naast deze gratis ronde, zijn er nog vier andere rondes. De rondes worden onderbroken door twee pauzes. Er zijn tijdens de rondes tal van prijzen te winnen.


Hapjes

De prijzen zijn beschikbaar gesteld door Theo Muys, Stroomberg, Jan van Wijk slagerij Stadshagen, Wok stadion, Kip today, Groenrijk Hattem, Weidenaer vleesbedrijf Dokkum, Hero Nederland, IQ kunst Bonbonnerie Borrel , Multivlaai Stadshagen, Bakker Bart, Michaels Pizzaria Stadshagen, Sligro Foodgroup , Bas Autowas, Whair Stadshagen, Ilzes Hair, Gerbera, C 1000 Wim schokker en Stef Pastoor Catering. Er zijn tijdens de jubileumbingo weer de nodige hapjes. Belangstellenden die vaker willen meedoen aan de bingo’s die door de activiteitencommissie van WVF worden georganiseerd, kunnen het beste de activiteitenkalender op www.wvf.nl raadplegen. Zij zijn van harte welkom.