Onze sponsor feliciteert WVF met het 75-jarig jubileum
Nog
-2923
dagen
tot 75 jaar WVF
 
 

Zeer geslaagde reŁnie

1 juni 2012


Wanneer een vereniging 75 jaar bestaat, dan mag uiteraard een reünie niet ontbreken bij alle festiviteiten. En afgelopen vrijdag vond die happening plaats in de kantine, commissiekamer en bestuurskamer van onze vereniging. Ja, u leest het goed, zelfs de nieuw aangebouwde ruimtes waren door de reünie commissie ingericht als ontmoetingsruimte. Mede door het uitstekende weer ontstond een levendige avond waarbij weer heel veel oude koeien uit de sloot werden gehaald en de ene na de andere anekdote de revue passeerde. Maar liefst bijna 350 leden en oud leden mocht de reünie commissie verwelkomen.

Helaas moest onze oudste nog in leven zijnd (oud) lid,de heer Jan Jans, 92 jaar, wegens ziekte verstek laten gaan. Maar toch waren er een aantal heren aanwezig die ook al aardig op weg zijn naar deze respectabele leeftijd.

De reünie commissie had er bewust voor gekozen geen programma samen te stellen. Dus geen artiesten, dat waren de reünisten zelf. Enig programma onderdeel was een fotoshoot verzorgd door Ferdie Damman waarbij een ieder als blijvende herinnering een foto met daarop een naar zijn of haar eigen voorkeur samengestelde groep mocht meenemen. Zo waren er fotoshoots van oud keepers, van een elftal wat in 1973 een nederlaag toernooi bij Staphorst won en van geliefden.

Met de voortreffelijke hapjes van Stef Pastoor en de geweldige inzet van het kantinepersoneel mag WVF terugkijken op een fantastische reunie. Voor een foto impressie verwijzen wij u naar de bijgevoegde link. Nogmaals dank aan een ieder die meegewerkt heeft aan het welslagen van deze avond.

De reünie commissie