Onze sponsor feliciteert WVF met het 75-jarig jubileum
Nog
-2993
dagen
tot 75 jaar WVF
 
 

Foto en video
Jouw filmpje of foto op deze website?
Wij hebben hier al één filmpje gemaakt over 75 jaar WVF. Eén waarbij we, net als vroeger, zelfs achter de schapen zijn aangegaan. Het moet niet gekker worden. Maar dat is maar één filmpje. Nog wat weinig, vinden wij. Heb jij een goed idee? Wil je een filmpje of een foto op deze website plaatsen? Bijvoorbeeld een video van een coole truc van een vriend van je? Of iets dat met 75 jaar WVF te maken heeft? E-mail deze dan naar foto@wvf.nl. De redactie houdt zich het recht voor om filmpjes of foto’s niet te plaatsen, bijvoorbeeld als deze kwetsend zijn.

Een filmpje uit het archief van wvf 2 weekendjeweg.nl Een editie van de regenjas met Mathijs Leenhouts als Harry en Thijs Haarman als speler.

De jubileumcommissie bekeek de Great Piano's, een mogelijke act voor het eindfeest van 75 jaar WVF. Hierboven enkele beelden van het feest.


Video van de huldiging van de gewonnen bekerwedstrijd tegen HTC. In het seizoen 2006-2007 won WVF B1 niet alleen de beker maar werd ook kampioen. Dit was de eerste keer dat een team van WVF de dubbel pakte. Dit team stond toen onder leiding van trainer Pedro Balster.Beelden van het piratenfeest op 2 en 3 september 2011.

In 1997 besteedt het TV Oost-programma Lokaal Journaal met presentator Willy Oosterhuis aandacht aan het 60-jarig bestaan van voetbalvereniging WVF. Bekende Westenholtenaren zoals zoals Jo en Janny Ruysch en Wiechert aan het Rot (toenmalige jubileumvoorzitter) komen voorbij in het item. Jo doet zelfs aan het eind van het item een voorspelling die naar nu blijkt precies is uitgekomen. "Als we 75 jaar bestaan zitten we in de eerste klasse." Dat klopt als een bus.

Voetbaltrainer Rinus Michels (onder andere Ajax, Barcelona en het Nederlands Elftal) was op 4 april 2001 te gast op ons sportpark. Op dat moment was het precies vijftien jaar geleden dat Rinus Michels en Bert van Lingen het 4 tegen 4 voetbal introduceerden. De KNVB vierde dat op De Weide Steen met een wedstrijd van het Nederlands elftal onder de veertien jaar tegen leeftijdsgenoten uit Ierland.


In de kantine en op deze jubileumsite deden we een oproep om jouw ultieme WVF-moment door te geven. Ook Inez Quakkelaar, speelster van dames 1 van WVF, reageerde. Haar ultieme WVF-moment? Natuurlijk, het op 12 mei behaalde kampioenschap. Onderstaand de beelden van de wedstrijd.